[vc_row][vc_column][vc_column_text]

1. Rampe de egalizare

Valco vine cu soluția ideală pentru ajutorul tău în încărcarea și descărcarea greutăților de până la 12 tone!

Oferim o gamă diversificată de rampe de egalizare încărcare și descărcare pentru manipularea materialelor, având o capacitate care susține greutăți până la 12 tone. Sistemul hidraulic al rampelor de egalizare permite acționarea prin telecomandă, iar suprafața rampei este confecționată din material anti-alunecare care asigură siguranța și eficiența la locul de muncă.

Sistemul hidraulic este conceput pentru a fi complet protejat împotriva murdăriei, a prafului sau a oricărui factor extern, indiferent de condițiile în care este utilizată rampa de egalizare.
Valco este cea mai bună soluție în adaptarea și eficientizarea procesului de manipulare al materialelor pentru munca în domeniile industriale. 

2. Burduf de etanșare

Pentru protecția termică a materialelor și siguranța încărcării eficiente.

Valco vă pune la dispoziție burdufuri de etanșare pentru rampa de egalizare în procesele de manipulare a mărfii.
Burduful de etanșare este elementul de la punctul de încărcare al rampei de egalizare, care învelește complet vehiculul din care se descarcă marfa. Burduful este mecanismul care împiedică schimbul termic între interior și exterior și protejează marfa manipulată împotriva factorilor climatici severi.
Burduful de etanșare montat la rampele de încărcare asigură menținerea aerului și al temperaturii optime pentru marfa ransportată, fiind în același timp un economizator de energie.
Valco vă pune la dispoziție o gamă diversificată de burdufuri de etanșare, care vor aduce numai avantaje pentru mediul de lucru din industria ta.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.