[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

1. Uși secționale

Ușile secționale de la Valco reprezintă eficiența și siguranța în exploatare pentru clădirile industriale!

Pentru spațiile industriale de mari dimensiuni, centre comerciale, service auto, depozite sau hale în care este un flux mare
de circulație, ușile secționale industriale sunt cea mai bună soluție, atât pentru siguranță și confort, cât și pentru rapiditateaîn deschidere și închidere.
Valco proiectează uși secționale industriale în funcție de dimensiunile și caracteristicile cerute, la standardele europene decalitate și siguranță. Accesoriile și sistemul de glisare sunt confecționate din oțel anti-coroziv, care îți asigură o fiabilitatedovedită în timp. Ușile secționale industriale au o rezistență remarcabilă la condiții meteo nefavorabile și sunt dotate cusisteme de siguranță în caz de rupere a arcurilor sau a cablurilor.
Valco este alături de tine la fiecare pas! Oferim consultanță gratuită și asigurăm montajul pentru a ne asigura de cele maibune condiții de funcționare a ușii secționale industriale pentru afacerea ta.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1605700276765{background-image: url(https://valco-systems.ro/wp-content/uploads/2020/11/Industriale-Usi-Sectionale-1.png?id=8734) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column_text].

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1605702185488{background-image: url(https://valco-systems.ro/wp-content/uploads/2020/11/Industriale-Usi-Rapide-PVC-1.png?id=8745) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”].

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

2. Uși rapide din PVC

Valco alege ușile rapide din PVC pentru spațiile cu tranzit intens în care fiecare secundă contează!

Îți punem la dispoziție uși rapide din PVC cu dimensiuni și culori personalizate, ideale pentru spațiile de depozitare sau industriale. Avantajele nelimitate ale acestor tip de uși sunt în principal economisirea energiei și a timpului, având viteza de deschidere cu până la de 20 de ori mai mare decât a ușilor secționale. Sistemul de deschidere tip rulare sau împachetare împiedică pierderea temperaturii din interiorul spațiului, iar sistemele de siguranță cu care sunt dotate oprește căderea ușii rapide din PVC în cazul unor accidente.

Ușile rapide din PVC de la Valco sunt rezistente la condiții meteo nefavorabile, menține temperatura în interiorul spațiului și sunt proiectate pentru a fi utilizate de un trafic intens, reușind să păstreze rapiditatea de deschidere în orice situație.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

3. Uși tip rulou și grilaje

Ușile tip rulou și grilajele respectă trei diviziuni: siguranță, securitate și fiabilitate.

Ușile tip rulou distribuite de Valco sunt perfecte pentru spațiile industriale, datorită rezistenței remarcabile a materialelor din care sunt confecționate, cât și al sistemului de rulare ușor și eficient. Sistemul de rulare a covorului de lamele în caseta superioară facilitează montarea cu ușurință în orice spațiu, iar sistemele de acționare mixte din componența ușii de garaj tip rulou sunt automatizate. În cazul lipsei de curent electric, ușile tip rulou pot fi acționate manual.
Ușile tip grilaje sunt adese ori utilizate în spațiile comerciale și sunt confecționate din oțel galvanizat sau aluminiu. Avantajele grilajelor sunt eficiența de acoperire a unui spațiu mare, silențiozitatea la coborâre, siguranța anti-efracție și desigur, designul care permite o transparență completă între magazin și centrul comercial, păstrând un aspect plăcut și delicat.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1605770475923{background-image: url(https://valco-systems.ro/wp-content/uploads/2020/11/Industriale-Tip-Rulou-1.png?id=8743) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”]

.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1605770437699{background-image: url(https://valco-systems.ro/wp-content/uploads/2020/11/Industriale-Usi-Armonica-1.png?id=8752) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”].

 

 

 

 

 

 

 

.

 

.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

4. Uși tip armonică

Valco îți propune un design excepțional, care face o trecere subtilă între interior și exterior.

Ușile armonice distribuite de Valco sunt o alegere pe care nu o vei regreta în timp. O inovație care îți schimbă complet personalitatea locuinței, biroului sau spațiului în care vor fi montate. Ușile armonice îți redau mobilitatea spațiului, datorită sistemului tip acordeon al ușilor culisante, care îți permite o deschidere generoasă a spațiului și un sistem de aerisire complet.
Acționarea ușilor armonice se face simplu și rapid, datorită calității feroneriei și al sistemului de deschidere – închidere. Un alt beneficiu pe care ți-l oferă sistemul de uși armonice este gradul ridicat de izolație termă și fonică.
Ușile armonice de la Valco sunt proiectate pentru a avea o rezistență superioară la șoc, fiind în același timp securizată, astfel vei avea garanția siguranței pentru încercările de pătrundere prin efracție.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.